null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2013 » Квітень » 08
Хто хоч один раз побував в Чернівцях на стадіоні на матчах місцевої «Буковини» захоче повернутися сюди ще раз, адже місцеві вболівальники створюють прекрасну атмосферу для своєї команди. Вперед женуть команду не тільки ультрас, але й звичайні вболівальники, а переклички між секторами додають адреналіну гравцям.  Влада області і керівництво команди всіляко сприяє розвитку головної обласної команди, яка виступає в першій лізі і залишилася чи не єдиним представником західного регіону в цих змаганнях. На стадіоні все зроблено для комфорту глядачів, перед стадіоном можна відпочити і купити атрибутику. Минулого сезону «Буковина» «прославилася» битвою з «Севастополем», коли «моряки» не змогли переграти команду з Чернівців, а ця осічка коштувала севастопольцям місця в Прем’єр-лізі. Цього сезону «Буковина» перебуває на 8-му місці в першій лізі, зимовий збір проводила в Криму, у «Буковині» грають одразу сім місцевих футболістів – Олег Керчу, Артем Єлов, Володимир Найко, Борис Орловський, Степан Маковійчук, Руслан Платон та Олександр Семенюк. Можливо, при покращенні фінансування буковинці змогли б позмагатися і за вихід в елітний дивізіон, а місцевий стадіон на матчах Прем’єр-ліги радував Україну аншлагами, але поки наші сусіди «набирають міць» тільки в першому дивізіоні.
|Дата:08.04.2013
783
У минулому номері ми вже писали про участь прикарпатських футболістів у міжсезонному турнірі в Чернівцях. Звитягу серед гравців 1998 року народження здобула команда СДЮШОР «Прикарпаття»  (тренер Василь Гуменяк).
У цьому номері ми розповімо про здобутки хлопчаків «Енергетика» 2000-2001 років народження. Адже вони здобули на цих змаганняхсрібні нагороди у своїй віковій групі, поступившись тільки господарям.
|Дата:08.04.2013
576


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.