null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2014 » Червень » 01

Цьогорічне обласне футбольне міжсезоння виявилося як ніколи бурхливим і тривожним. Тривала невизначеність щодо змагань проявилася буквально у всьому - в коштах, термінах підготовки, строках старту, а найголовніше - у кількості  учасників. Різноманітні чутки ледь не щодня не давали сумувати, змушували плутатися у здогадах та версіях. Без втрат таки не обійшлося: хтось взагалі полишив обласні турніри - інші ж добровільно понизилися в класі.
Не оминула подібна доля й Івано-Франківський «Тепловик»...

... Чого тільки не говорили про команду взимку, куди лишень не спроваджували. Траплялося, навіть ставили хрест на її подальших перспективах. Від цього ставало прикро і образливо. Улюблена команда опинилася на межі зникнення. Та, попри все, до подібного не звикати: скільки хороших колективів ми втратили останніми роками. Лишень побіжний перелік вражає: «Цементник», «Тужилів», «Яспіль», «Пробій», «Сокіл», «Бескид», «Карпати» печеніжинські та яремчанські, «Газовик». Більшість пішли, щоб не повернутися.
З «Тепловиком», колективом що по праву входить до еліти обласного футболу, на щастя вийшло все інакше - вийшло все на добре. Небайдужі зацікавлені люди не дали статися непоправному. Їм вистачило розважливості і здорового глузду не залишати Івано-Франківськ та «Гірку» без футболу. І вже сьогодні є впевненість, що «тепловики» не повторять шляху своїх давнішніх і не дуже замляків- «Барви», «Індуктора», «Металіста», «Карпат», «Синтезу», «Сигналу», «Локомотиву», «Електрона».
Вони залишаються для нас. Зостаються, щоб відродитися, якісно змінитися, вийти на новий рівень (нехай для цього доведеться відступити бодай на крок), щоб набратися сил для нових гучних звитяг, бо без падінь не буває злетів. В це віриться.
Як віриться в те, що «Тепловик» ніколи не залишить нас як, приміром, свого часу це сталося з «Автоливмашем», «Техно-Центро», «Короною»,  «Королівкою», «Княгинином», коломийським «Сільмашем», бурштинським «Домобудівником», голинським «Колосом» та низкою інших.
На цю злободенну, гостру і важливу тему, а також про зміни, новації, одним словом, про сьогодення сучасного «Тепловика» спілкуємося із його новим наставником п.Степаном  Дзюником.

|Дата:01.06.2014
535


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.