null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2014 » Квітень » 17 » Анонс турніру. Футбол був справою його життя
21:34
Анонс турніру. Футбол був справою його життя

Іван Краснецький – один із представників «золотого» покоління прикарпатських спартаківців, які принесли гучну славу нашому футболу на рубежі 1960-1970 років минулого століття.
Краснецький-тренер також досяг чималих успіхів, підготувавши не один десяток гравців професійних клубів. Добру пам’ять залишив про себе наставник в уболівальників тих міст і містечок, з колективами яких він працював. Саме під його орудою івано-франківське «Прикарпаття» 1991 року вибороло перепустку до вищої ліги чемпіонату незалежної України.
На вшанування світлої пам’яті нашого краянина, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Івана Краснецького з 2011 року проводиться футбольний  турнір дитячих команд. За головний приз сперечаються 13-тирічні футболісти спеціалізованих спортивних шкіл не лише нашого краю, а з різних регіонів України. Якщо у пілотному проекті брали участь 8 виключно місцевих колективів, то баталії двох наступних років вже мали статус Всеукраїнських змагань через залучення до них колективів-однолітків наших географічних сусідів із Буковини, Закарпаття та Тернопільщини. На сьогодні кількість команд, котрі спарингуалися, виборюючи нагороди «Меморіалу Івана Краснецького», сягнула 12-ти.
Турнір поступово стає подією в спортивному житті Прикарпаття. Нові дитячі змагання допомагають командам-учасницям належним чином підготуватися до майбутніх обласних та Всеукраїнських змагань Дитячо-юнацької футбольної ліги. Зокрема, тренери СДЮШОР Прикарпаття через призму цих поєдинків мають хмогу проводити відбір юних футболістів для навчання у ліцейних класах.
15-17 травня 2014 року на малій Батьківщині видатного футболіста та тренера, педагога-новатора І. Краснецького в с. Братківці Тисменицького району та у м. Івано-Франківську проходитимуть матчі 4-го за ліком турніру, присвяченого його пам’яті та названі у його честь. Учасниками «Меморіалу» цьогоріч стануть юні футболісти 2001 року народження.
Організатори змагань – колишні партнери і вихованці, друзі, рідні і близькі, шанувальники ігрового та тренерського таланту Івана Краснецького звертаються до Вас із проханням допомогти коштами для проведення дитячих футбольних баталій.
Наші реквізити:
р/р 26004060830626 Івано-Франківський ПАТ КБ Приватбанк,  МФО 336677 КОД 25598470
Отримувач: «Обласний благодійний фонд «Прикарпатський футбол». Для «Меморіалу Івана Краснецького-2014»
Контактний телефон: 0342 757514 (СДЮШОР Прикарпаття)

Переглядів: 469 | Додав: match | Теги: Братківці, Краснецький, Прикарпаття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 28

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.