null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2014 » Травень » 12 » ФК «Битків» - «Колос» Цінева – 0:2. Дорослі. Звіт матчу.
17:52
ФК «Битків» - «Колос» Цінева – 0:2. Дорослі. Звіт матчу.


Гра у Надвірній розпочалась без «відкритого забрала», дуже обережно. Багато позиційної боротьби в центрі поля не додавала видовищності поєдинку.  А коли суперники і пробували загострити щось – нічого не виходило через великий відсоток браку. Лише у середині першого тайму гравець господарів Володимир Крикунов мав непогану можливість вивести свою команду вперед, але невдало розпорядився м’ячем у штрафному майданчику гостей.
Здавалось, що перша сорокап’ятихвилинка завершиться мирно, але іншої думки був «колосівець» Ігор Федишин. Саме він скористався з помилки захисників ФК «Битків» і на 44-й хвилині скерував сферу у сітку воріт голкіпера Романа Зубкевича.
Після перепочинку господарі поля агресивніше і креатив ніше грати не почали. А й надалі вдавалися до простих навісів вперед, що завжди завершувалися нічим. Більше шансів для другого гола мали гості. На 57-й хвилині за порушення правил у «карній зоні» зупинили активного Артура Дороша і пенальті впевнено реалізував Ігор Виннишин. Пропущений м’яч повністю розладнав гру битківчан. Натомість гості ніби отримали «друге дихання» і не раз були близькими до чергового успіху. Найреальніші шанси для цього мали Роман Дорош та досвідчений Василь Лавренок, який встиг навіть пограти свого часу за майстрівські колективи.
Після завершення матчу наставник «Колоса» Мар’ян Мельник виглядав щасливою дитиною і запевнив автора цих рядків, що і в матчі-відповіді вони постараються зіграти вдало на очах своїх вболівальників, а вдома, як відомо, і «рідні стіни» допомагають.
Петро Белей. Фото автора.

 

Переглядів: 534 | Додав: match | Теги: Белей, Цінева, Битків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.