null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2014 » Квітень » 17 » КОНТУРИ ЧЕМПІОНАТУ
21:42
КОНТУРИ ЧЕМПІОНАТУ

Вже традицією на таких зібраннях стало вручення нагород та кубків за минулий футбольний рік. Тож не обійшлося без вітань і цього разу - нагороду за меценатство у 2013 році отримав президент клубу «Кроно-Карпати» Володимир Сальваровський.  Кубок з бронзовими нагородами, здобутими вже у цьому році - на Кубку Підгір’я - отримали й футболісти ФК «Перегінське».
Одним з основних обговорюваних питань на цьому зібранні був розгляд змін, внесених у цьому році в Регламент змагань, зокрема в.о. голови ІФФФ Тарас Клим наголосив про необхідність дотримання безпеки під час матчів, член комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Василь Луцький нагадав президентам про неприпустимість порушень розмірів футбольного поля та інших розміток, зокрема так званих «фан-зони» і «технічної зони».
В. о. першого заступника голови, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора зупинився на форматі змагань у другій лізі. Під час обговорення цього питання більшість все ж визнала за доцільним, зважаючи на економічну ситуацію, проводити змагання у двох зонах. Проте дещо змінився формат проведення другого етапу - тепер до другого етапу змагань виходитимуть по 4 команди з кожної групи де й продовжуть змагання з «золотими очками». Інші ж команди гратимуть півфінали з двох матчів (5 команда з 6 з іншої групи а 6 команда навпаки з 5-ю і т.д.).
Також на засіданні затвердили календар першого туру, проте не до кінця затвердили склад першої ліги. Вже достеменно відомо, що ФК «Карпати» Яремче у змаганнях участі не братимуть. Досі вирішується питання богородчанського «Газовика». Приємним сюрпризом стало запевнення представників з Долини про участь у чемпіонаті старожила турніру долинського «Нафтовика». Натомість відбулася й певна ротація - дві команди з Перегінська все ж гратимуть у другій лізі, а в першу зголосилася ФК «Турка». Графік заявки має от-от (в залежності від присутності/неприсутності «Газовика») з’явитися на офіційному сайті ІФФФ. Завершення чемпіонату - жовтень - перший тиждень листопада - також залежить не тільки від суто футбольних причин. У день виборів 25 травня - вихідний.
Кубок області. На всіх етапах турніру команди зустрічатимуться двічі - вдома і в гостях. Таким чином команди 1 ліги зможуть компенсувати малу кількість матчів у чемпіонаті. Попередній етап змагань стартує 1 травня. Фінальна гра - 24 серпня.
Перше коло змагань традиційно фінішує в останні дні червня. Друге - розпочнеться 10 серпня.
Склад першої ліги (станом на середу) та перший тур дивіться на першій сторінці.
В другій лізі гратимуть: ФК «Битків», «Енергія» Бурштин, «Карпати» Болехів, ФК Обертин, «Нептун» Заболотів, «Колос» Братківці, «Вихор» Ямниця, «Тепловик» Івано-Франківськ, ФК «Перегінське», ФК «Лімниця» Перегінськ, «Прут» Делятин, «Медик-Краснопіль» Солотвин, «Дністер Рітас» Побережжя, «Колос» П’ядики.
Під питанням ще участь команд  «Пробій» Городенка, ФК «Гвіздець»,  «Каменяр» Серафинці,  «Опілля» Рогатин.
В.К.

Переглядів: 459 | Додав: match | Теги: Газовик, Кути, ЛІмниця, Снятин, Калуш, Перегінське | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.