null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2013 » Вересень » 3 » «Прут» (Видинів) - володар Кубка Снятинщини – 2013!
17:55
«Прут» (Видинів) - володар Кубка Снятинщини – 2013!

24 серпня 2013 року на стадіоні «Колос» в м. Снятин у фіналі Кубка району знову зустрілися «Вовки» і «Прут». Численні глядачі, які вщерть заповнили трибуни стадіону стали свідками захоплюючого протистояння двох насправді класних команд. Суперники були гідними один одного. В першій половині гри нагоди відзначитися мали одні і другі. Після удару В. Стецика «Прут» врятувала поперечина , а простріл після небезпечного проходу А.Чобана не було кому замкнути. Натомість голкіпер «Вовків» Л.Францій двічі рятував команду після хороших ударів А.Аронця і Т.Турчинського. Рахунок в матчі відкрили «Вовки». На 43 хв. І.Тетера реалізував пенальті призначений суддею матчу І.Петришиним за фол проти А.Чобана. В другому таймі «Прут» рішуче кинувся відігруватися. Після передачі В.Лудчака красень-гол забиває В.Сенів – 1:1. Далі жодній з команд відзначитись не вдавалось аж до останньої хвилини гри, хоча нагоди вивести свою команду вперед мали Т.Турчинський («Прут») і В.Тофан («Вовки»). І вже, коли вболівальники очікували додаткового часу відмінний пас В.Сеніва влучним ударом завершив О.Гоян. Тож 2:1 - «Прут» Видинів  семиразовий володар Кубка Снятинщини з футболу!
Після гри відбулося нагородження команд та кращих з кращих, яке проводили голова СРФР, перший заступник голови РДА С.Максим’юк, голова районної ради В.Томаш, перший заступник голови СРФР С.Сащук, заступник голови СРФР Б. Ланг, депутат обласної ради В.Шувальський.
Фіналісти отримали срібні медалі і малий Кубок, переможці – золоті нагороди і красень-трофей. Також призи отримали кращі в номінаціях: кращий воротар – Л.Францій («Вовки»); кращий захисник І.Тетера («Вовки»); кращий нападник О.Гоян («Прут»); приз глядацьких симпатій Т.Турчинський («Прут»). М’ячі  обидві команди одержали від  Снятинської РДА,та від мера Снятина Анатолія Шумка.  За вагомий особистий внесок у розвиток футболу на Снятинщині нагороджені: президент ФК «Прут» Василь Беца та президент ФК «Вовки» Роман Левко.
Сергій ГРУДОВИЙ,  Ігор Беца
довідка
Команда «Прут» (Видинів) є старожилом не тільки чемпіонату району, але й обласних та республіканських змагань з футболу. Найбільші успіхи команда здобула під керівництвом братів Василя та Ігоря Беців.  В 2004, 2005, 2009 роках команда успішно виступала у фінальних Всеукраїнських сільських спортивних іграх з футболу. В 2005 році команда стала володарем І-го розіграшу Кубку чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області. А в 2006 році повторила свій успіх у цьому ж турнірі.
Також команда є неодноразовим чемпіоном та призером чемпіонату і володарем Кубку Снятинського району:
2000 рік – срібний призер;
2001 рік – срібний призер;
2002 рік – бронзовий призер;
2003 рік – срібний призер, володар Кубку району;
2004 рік – чемпіон та володар Кубку району;
2005 рік – чемпіон та володар Кубку району;
2006 рік – срібний призер;
2007 рік – бронзовий призер;
2008 рік – чемпіон та володар Кубку району;
2009 рік – чемпіон та володар Кубку району;
2010 рік – чемпіон та володар Кубку району;
2011 рік – чемпіон, володар Суперкубку та володар Кубку «Пролісок»
2012 рік – чемпіон району та володар Кубку «Пролісок»
2013 рік – чемпіон району з футзалу та володар Кубку «Пролісок»
Практично на всіх домашніх та виїздних матчах команду підтримує   сільський голова – Гордіца Андрій Іванович
Переглядів: 1068 | Додав: match | Теги: Прут Видинів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.