null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2013 » Травень » 27 » «Сокіл» Підлісся – команда Кубка В’ячеслава Чорновола
11:54
«Сокіл» Підлісся – команда Кубка В’ячеслава Чорновола
Серед великої кількості змагань для сільських футболістів Тисменицького району розіграш традиційного Кубка В. Чорновола посідає чільне місце. Варто пригадати, що у 2000 році він був зініційований активістами села Радча – головою районної федерації Народного руху України Ярославом Єфімчуком, футбольним функціонером та тренером Остапом Остап’яком при підтримці Тисменицької районної федерації футболу очолюваної Василем Кобльовським. Першим володарем Кубка стала команда села Радча.
А цього року на початку березня 22 колективи селищ та сіл Тисмениччини, розділені на вісім груп, розпочали боротьбу за цей традиційний трофей. У результаті цікавої, напруженої боротьби до півфіналу пробилася четвірка найсильніших, котрі першого травневого дня доводили свою спритність та командну злагодженість. Першими на поле села Чукалівка вийшли гравці команд «Сокіл» Підлісся – «Оболонь» Милування. Забивши єдиний гол на початку другого тайму талановитий Олег Кобза вивів Підлісся у фінал. У другому поєдинку змагалися досвідчені колективи – ФК «Радча» та братковецький «Колос». Рахунок у грі відкрив граючий тренер «Колоса» Тарас Кузик. Однак ця невдача не вибила з колії радчанців. Два голи їхнього форварда Володимира Романишина принесли їм перемогу з рахунком – 2:1.
Фінальний поєдинок цього ж дня проводився на полі села Радча, яке було добре підготовлене. Переглянути цікавий матч прийшла чимала кількість вболівальників. Уже перші хвилини двобою засвідчили, що кожна з команд рішуче налаштована вибороти почесний трофей. Хвилі атак накочувались на одні, то інші ворота, але голкіпери були максимально уважні. На перерву команди пішли так і не змінивши рахунок – 0:0.
Перший гол влетів у ворота господарів поля на 60-й хвилині. Його провів гравець «Сокола» Андрій Скорик. Пропущений м’яч ще більше «розлютив» радчанців. Вони майже всією командою пішли на штурм воріт суперника. У голкіпера підліснянців Руслана Макарова було багато роботи. Він творив буквально чудеса у рамці воріт, але на доданих хвилинах другого тайму радчанці зрівнюють рахунок – 1:1.
Потім на фіналістів очікувала серія пенальті, де воротарі та найкращі голеадори мали нагоду продемонструвати свою майстерність. Рахунок по пенальті – 4:2 на користь Підлісся і воротар «Сокола», герой цього матчу злітає у повітря. Щасливий й наставник підліснянців Василь Мачкур, адже колектив вшосте виборює почесний трофей.
Урочиста мить нагородження розпочалася із привітань організаторів – голови РФФ В. Кобльовського та голови РО НРУ Я. Єфімчука. Символічно, що фіналістів дипломами, медалями, а переможця ще й оригінальним Кубком спільно із Я. Єфімчуком та В. Кобльовським нагороджували тренери суперників – О. Остап’як та В. Мачкур. Що ж, тепер з нетерпінням чекатимемо нового розіграшу Кубка В. Чорновола у наступному році.
Петро Белей. Фото автора.


Переглядів: 1684 | Додав: match | Теги: Кобльовський, Тисменицький район | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.