null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2014 » Квітень » 17

Братковецький «Колос» сезон 2014 року проведе у Другій обласній лізі. Якщо цей факт і став несподіванкою, то лише до певної міри, бо село, яке ще іноді лагідно називають полуничним раєм, віддавна відоме на футбольній мапі Івано-Франківщини і нині на правду вартує кращої футбольної долі.
Востаннє про місцевих колосівських копунів-аматорів на обласному рівні згадували два десятиліття тому, коли тодішня команда знялася з турніру учасників Другої ліги після першого кола. На заміну їм прийшла наступниця – «Корона», основу якої складали братковецькі виконавці. Якийсь певний час вона навіть була успішною: грала в еліті, здобувала медалі чемпіонату і обласний кубок. Ось тільки життєвий і футбольний шлях того осередку виявився нетривалим… А загалом сумарний футбольний стаж братків чан на обласному рівні зараз налічує 25 сезонів. Замислимось на хвильку – чверть століття!

|Дата:17.04.2014
671

У вівторок в обласній федерації футболу відбулася чергова зустріч з президентами клубів/команд, що бажають брати участь у цьогорічних футбольних змаганнях.

|Дата:17.04.2014
459

післямова
Футбольна доля також буває різною: мінливою, примхливою, а іноді прихильною - почасти навіть повертаючи борги. Якщо у квітні 2013-го «Кроно-Карпати» у очному фінальному двобої не дозволили команді Галича заволодіти «Кубком Підгір’я», то цьогоріч істотно підсобили галичанам тріумфувати.
Навіть поразка «ГалВапна» у заключному поєдинку «Кубка Підгір’я - 2014», схоже, не надто засмутила їхнього наставника Миколу Пристая, адже у підсумку «вапнярі» вибороли загальну перемогу у турнірі. Прийнявши щирі вітання у тому числі і від журналістів «Матчу» Микола Семенович люб’язно погодився прокоментувати змагання, що завершилися, оцінив виступ свого колективу та суперників, поділився враженнями та спостереженнями.
 

|Дата:17.04.2014
495

27.05.2014
«Ніка- Івано-Франківськ» - «Нафтовик» Долина
ФК «Турка» - ФК «Калуш»
ФК «Снятин» - «Карпати» Коломия
«Придністров’я» Тлумач - «Славія» Отинія
«Кроно-Карпати» Брошнів Осада- «Гал-Вапно» Галич

Команди досі чекають на підтвердженн участі у чемпіонаті від богородчанського "Газовика". Наразі зБогородчан обіцяють все вирішити у п’ятницю до обіду.

|Дата:17.04.2014
512

Вельмишановні добродії!
Час пливе невблаганно швидко, наче і неаомітно, залишаючи у наших серцях пройдені рубежі, події, спогади іпам’ять…
У квітні 2014-го виповниться чотири роки, як немає з нами Івана Михайловича Краснецького, людини, для якої футбол став справою життя і служінню якому Він віддав себе без останку.

|Дата:17.04.2014
472


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.