null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2013 » Липень » 24 » «Чайка» ще прилетить!
22:52
«Чайка» ще прилетить!
Новий - ветеранський - етап розпочався у футбольній команді «Чайка» з Вільхівців. Ще зовсім недавно ця команда тішила своїх вболівальників чемпіонськими титулами, кубками та суперкубками Городенківського району, а потім враз і команда зникла з футбольної карти. Тепер же тішать своїми результатами ще одні представники команди – вільхівецькі ветерани. Саме ця команда, підсилена декількома гравцями з району нещодавно взяла участь у турнірі пам’яті батька гравців Шулерів, що нині грають у команді «Легіон» с. Майдан. Саме два брати і є організаторами традиційного турніру, на який вперше було запрошено «Чайку». Звісно ж від такого запрошення відмовлятись гравці не стали, а зусиллями шанувальника футболу І. Приймака команда і відправилась у Майдан.
Хочеться відразу сказати, що дебют команди вдався! Так, команда двічі програла, але бойове хрещення ветеранів відбулось! У півфіналі змагань «Чайка» поступилась господарям турніру лише у серії пенальті, а в матчі за 3-є місце з рахунком 1:2 поступились ямничанам.
Хотілось би кілька слів сказати про команду,котра захищала кольори «Чайки»: відомий у минулому гравець Володимир Борисевич, Р. Бицкало, В. Думанський, М. Кривко, М. Григоришак, І. Прокіпчук, В. Кошка, Я. Лютак, Буряк Д., В. Приймак, І. Приймак,  Я. Михайлюк, Т. Карач, В. Карач, Р. Куртяник – саме ці у минулому відомі гравці, показали хороший, якісний футбол на турнірі. Звісно ж не можливо не відзначити і меценатів команди – Приймак І., любитель футболу, функціонер Бичай Р., Куртяник Р.
Ну а переможцями змагань стали господарі, команда «Легіон» з села Майдан, котра у фіналі обіграла богородчанську дружину. Слід відзначити, що матч був достойний фіналу, адже «легіонівці» святкували перемогу лише у серії післяматчевих пенальті.
Хочеться, щоб подібні турніри проводились частіше, а команда з «Чайки» відродилась і продовжила своє славне майбутнє!
Переглядів: 490 | Додав: match | Теги: В. Кошка, Р. Бицкало, В. Думанський, Володимир Борисевич, М. Григоришак, Буряк Д., І. Прокіпчук, М. Кривко, В. Приймак, Я. Лютак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.