null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2013 » Квітень » 8 » «ЕНЕРГЕТИК» ТАКОЖ БУВ НА «ВЕСНЯНИХ ЛАСТІВКАХ БУКОВИНИ»
20:51
«ЕНЕРГЕТИК» ТАКОЖ БУВ НА «ВЕСНЯНИХ ЛАСТІВКАХ БУКОВИНИ»
Отож, бурштинці, разом із «Нікою» з Івано-Франківська, виступали у групі Б.
Першими їм протистояла команда з Чернівецькою ДЮСШ-1. Наші перемогли 2:0. Потім була нульова нічия з тією ж «Нікою»,  та перемога над командою «Буковина 2011» 5:0. Вразили енергетики ы молдаван. Матч з командою «Вілія» (Бричани) завершився з рахунко 3:0 на користь українців. Отак погулявши на полях Буковини підопічні Володимира Рудницького здобули перше місце у групі. Друге місце - також за Прикарпатцями - «Ніка».
У паралельній групі - «А» також змагалась одна команда з нашої області - «Юніор». Проте там перемогу здобули господарі - команда Буковина 2000, аюніорівці були другими.
У наступному етапі змагань команди, що здобули перші місця в своїх групах, змагалися за перше місце.
Матч Буковина 2000 - Енергетик завершився з рахунком 1:0 на користь господарів. Проте місця з другого по четверте - за прикарпатцями. Адже у матчі за 3-4 місця зустрічалися команди «Ніка» та «Юніор». Рахунок 0:1 на користь «Юніора».
Володимир Рудницький:
«Турнір був міжнародний, зібралися команди високого рівня. Ми зіграли здорово! З 10 команд маємо 2-ге місце. Грали на великому полі, не на площадках. Щоправда, погода була не футбольна, морозець, ще й поле не дуже добре розчищене. Були й свої несподіванки: першого дня, відразу після приїзду, ми зіграли одну гру, а вже за 10 хвилин відіграли ще одну через те, що одна з команд запізнилась на змагання. Попри те, що вже сутеніло і команда втомилась, гра була дуже цікавою.»


Переглядів: 574 | Додав: match | Теги: Енергетик, Рдницький | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.