null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2013 » Травень » 27
Про зміни у складі та на тренерському містку яремчанців почали говорити ще наприкінці сезону-2012. Що конкретно було тому причиною важко твердити достеменно. Не стихали подібні чутки й упродовж зимової паузи, щоразу збурюючи суперечки фахівців та вболівальників. 
|Дата:27.05.2013
721
17-18 травня на Івано-Франківщині відбувся третій традиційний футбольний турнір дитячих команд «Меморіал Івана Краснецького». Футбольна громадськість краю з вдячністю згадала свого славетного земляка та достойно вшанувала пам’ять людини, для якої футбол став справою життя і служінню якому він віддав себе без останку. І хоча три роки тому цей видатний син українського народу передчасно пішов з життя, він і сьогодні залишається взірцем для усіх нас, а його шлях у футболі слугуватиме прикладом та надійним дороговказом для прийдешніх поколінь майстрів шкіряного м’яча.
|Дата:27.05.2013
826
Серед великої кількості змагань для сільських футболістів Тисменицького району розіграш традиційного Кубка В. Чорновола посідає чільне місце. Варто пригадати, що у 2000 році він був зініційований активістами села Радча – головою районної федерації Народного руху України Ярославом Єфімчуком, футбольним функціонером та тренером Остапом Остап’яком при підтримці Тисменицької районної федерації футболу очолюваної Василем Кобльовським. Першим володарем Кубка стала команда села Радча.
|Дата:27.05.2013
1684
Минулої суботи в с. Ямниця на майданчику зі штучним покриттям проходили баталії другого турніру юнацьких колективів «Кубок Меморіалу «Дем’янів Лаз», приурочені вшануванню світлої пам’яті Федора Пастушенка та інших футболістів, членів ОУН, розстріляних у Дем’яновому Лазі.
|Дата:27.05.2013
939
Колективи, котрі впродовж двох-трьох років задавали тон у чемпіонаті Тисменицького району з нового сезону вирішили спробувати свої сили на дещо вищому рівні – в обласній першості. Від цього цікавість до протистояння сусідів підвищилася в рази. Складалося враження, що симпатики і прихильники в обидвох протилежних таборах вже не в змозі дочекатися поєдинку своїх кумирів. Ажіотаж відчувався задовго до початку гри. За півтори години до стартового свистка найближчі підходи до стадіону вже були щільно заставлені автівками. Все ближче до початку уболівальники тісним кільцем згрупувалися навколо поля, причому настільки щільним, що часто-густо заважали футболістам вводити м’яча з аута чи то з кутового.
|Дата:27.05.2013
604


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.