null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2014 » Липень » 10

Від часу своєї появи на орбіті обласних змагань Івано-Франківська «Ніка» завжди привертала до себе увагу футбольного загалу. Найперше, промовистою назвою, а ще - ставкою на молодих перспективних футболістів. І, найголовніше, сміливістю утвердитися в когорті найсильніших. Відтоді симпатична і водночас не завжди об’єктивно оцінена  більшістю команда щоразу ставала головним ньюсмейкером кожного наступного чемпіонату чи то міжсезоння. Команда і структура наполегливо шукали себе.рештою, продовжують робити це і сьогодні.
Пригадайте, були роки, коли колектив то відчайдушно боровся за виживання в еліті і досягав цього, то знімався з турніру взагалі. Заради кращої долі «ніківці» завжди шукали підтримки йдучи на альянс то зі столичним «Динамо», то з франківським «Тепловиком». Незмінною при цьому, що відрадно, завжди залишалася ставка на молодих футболістів.
Весна 2014-го симпатиків команди вкотре зацікавила, насторожила і обнадіяла водночас. «Ніка» знову наважилася на зміни... Про це у розмові з новим наставником чорно-біло-червоних Володимиром Ковалюком
.

|Дата:10.07.2014
605


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.