null


null


Скільки ви (гравці) отримуєте за гру?
Всього відповідей: 43

Головна » 2013 » Жовтень » 29
Завершився черговий розіграш чемпонату області з футболу.
Новими чемпіонами Прикарпаття стала команда з Коломиї, котра на виїзді у заключному турі переграла "Кроно-Карпати" з Брошнева з рахунком 2:0. Голи забивали Олег Веприк (44 хв) та Олексій Родевич (70).

|Дата:29.10.2013
514
Про футбольну династію Думанських знають далеко поза межами нашої області.  Нині покійний Мирослав Іванович Думанський - перший майстер спорту СРСР з футболу в Івано-Франківській області. Він отримав це спортивне звання за треттє місце завойоване збірною Української РСР у футбольному турнірі Спартакіади народів СРСР в 1956 році.  
Син Мирослава Івановича - Ярослав -  півзахисник. Майстер спорту (1978), майстер спорту міжнародного класу (1980). У складі радянської збірної ставав бронзовим призером (1977) та переможцем (1978) першості Європи серед юніорів, срібним призером молодіжного чемпіонату світу у Японії (1979), переможцем молодіжного чемпіонату Європи (1980). Виступав за команди «Карпати» Львів, «Динамо» Київ та «Динамо» Москва, «Металіст» Харків,  за «Спартак» та «Прикарпаття» Івано-Франківська.
Нині Ярослав Мирославович є директором «Футбольної школи імені Мирослава Думанського». Про стан справ у дитячому (та й не тільки) футболі, про тренерські перспективи та шкільні будні ми говорили з паном Ярославом після одного із занять у школі.
|Дата:29.10.2013
523
Шановні передплатники, просимо звернути увагу на той факт, що газету «МАТЧ.рв» з наступного року варто передплачувати на термін з квітня по листопад.
Тобто на 8! місяців (футбольний сезон) починаючи з другого кварталу.
Вартість передплати на місяць - 10.60.
Передпланий індекс 49779
.

|Дата:29.10.2013
424
На Богородчанщині великою популярністю серед дітей та підлітків користуються змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч». Ці футбольні баталії сприяють зміцненню здоров’я школярів, залученню їх до регулярних занять футболом, а також виявляють здібних футболістів, популяризують та розвивають цей вид спорту у молодіжному середовищі.
|Дата:29.10.2013
534
У кожного із поколінь вболівальників різні команди-мрії, свої симпатії, кумири, власні, почасти теплі спогади про той футбол, про минуле, власне, про пору молодості. І нехай вони багато в чому ностальгічні, але це саме те минуле, яке вчить, без якого не може бути майбутнього, те на якому повинне вчитися сьогоднішнє наше футбольне покоління.
Для мене особисто це, безумовно, мої ровесники – гравці «Прикарпаття» зразка кінця 1980-х – середини 1990-х років – воістину «зіркові» команди, кожен із виконавців яких без перебільшення був Майстром. Час пливе невблаганно швидко, наче і непомітно, залишаючи у серцях шанувальників пройдені рубежі, події і пам’ять… Тогочасні футболісти - справжні герої тих днів якось непомітно, але звично, самі вже давненько тренують, стрімко сивіють, додають у солідності… і вазі, відзначають ювілеї…
14 жовтня виповнюється 50 років одному із когорти тих легендарних при карпатців Ігореві Мельничуку. В подібне не одразу повіриш, не збагнеш, але… То ж кращого приводу побачитися, погомоніти про футбол чи просто «за життя» годі було шукати. Особисто знаю Васильовича віддавна.  Симпатизував йому ще за часів активних виступів, та з кожним разом все більше пронизався повагою до нього, коли він повісив бутси на цвях. І не тільки через те, що нині він вміло проявляє себе як неординарний футбольний наставник. Найголовніше – за його людські якості. Бо у житті він простий, доступний та легкий у спілкуванні і водночас такий же надійний, яким був колись у грі, ладен ледь не щомиті прийти на допомогу, поділившись останнім. При цьому він залишався незламним, твердим, як був колись у єдиноборствах на полі, зоставшись безкомпромісним у судженнях і вчинках нерідко на шкоду собі самому. Але він на це не зважає, не вважає це за власні недоліки, а радше навпаки. Чи не за всі оці чесноти й цінують його рідні, близькі та справжні друзі?
Нам неодноразово доводиться зустрічатися в різних ситуаціях, частенько випадало спілкуватися серйозно і не надто, під диктофон і без, навіть сперечатися у тому числі гортаючи у пам’яті славні футбольні сторінки минулого мого друга-тезки. Тож сьогодні пропонуємо читачам вибрані фрагменти отих споминів, записаних у вигляді діалогу.

|Дата:29.10.2013
565


Чи граєте ви у двох командах одночасно?
Всього відповідей: 29

© МАТЧ 2010-2012. Використання матеріалів газети "МАТЧ" без посилання на джерело заборонено.

Адреса редакції:
76000, м. Івано-Франківськ,
e-mail: match.rv@gmail.com
тел. 0342 735-075.